Uutiset
×

Error

mod_jfusion_activity: Could not connect to MySQL.

Uutiset

Maamme airsoftin harrastaminen täyttää virallisesti jo useita vuosikymmeniä. Ensimmäiset kuula-aseet saapuivat maahamme 1990-luvulla ja taloudellisen nousukauden alettua kiinnostus lajia kohtaan kasvoi 2000-luvulle tultaessa. Suomalaisen airsoftin historiaa tarkasteltaessa lajimme huippuvuodet ovat olleet 2000-luvun alussa aina 2010-luvulle asti. Nyt elämme yhdistystoiminnan kannalta eräänlaista suvantovaihetta, miten tähän on siis tultu?

Kuinka moni on kiroillut muuten hyvien, mutta hankalasti irtoavien T-liittimien kanssa? Hep täällä! Mahonen esittelee Ratashaka blogissaan uudelleen muotoillut T-liittimet ja me jaemme mielellämme tätä ilosanomaa muullekin maailmalle.
Tradesoft oy  on tuottanut taas uuden mainion artikkelin Tradetech -airsoftietokantaan, jonka olemme lisänneet sivuillemme. Vaikka ulkona ei vielä olekaan täysin sopivat kelit kaasuaseille, voi muutamassa sisäpelipaikassa ympäri Suomea tai vaikka kotiharjoittelussa niitä käyttää. Jokatapauksessa omat pelivehkeet kannattaa huoltaa talvisäilytyksen jälkeen ennen kesäkauden alkua! Voit lukea artikkelin tästä linkistä suoraan Tradetechin sivuilta.
Airedi ry ja Tradesoft oy ovat sopineet yhteistyöstä Tradetech airsoft-tietokannan mainostamisesta sivustomme kautta. Näin laajennamme Airedi.fi sivuston tarkoitusta laajana tietopankkina niin uusille kuin vanhemmille harrastajille. Tradetech tulee täydentämään erinomaisesti aikaisemmin jakamaamme Ratashaka –blogia. Otamme jatkossakin vastaan laadukkaita artikkeleita ja blogeja eri harrastajilta, omien kirjoitustemme lisäksi. Näitä omia tuotoksia saamme toivon mukaan tehtyä taas kevään mittaan talven hiljaiselon jälkeen. Päivitimme samalla Ratashaka -blogin ajantasalle.

Airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys katsoo, että suunnitteilla olevan Euroopan Unionin komission esityksen uudeksi direktiiviksi (91/477/ETY ja 2008/51/EC) ei saa rajoittaa asejäljennöksien hallussapitoa, myyntiä tai luvanvaraisuutta millään tasolla.

Airsoftin edistämis- ja tukiyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Manolis Huuki vieraili 8.9.2015 järjestetyssä Fall in Move -tapahtumassa Varsinais-Suomen softaajien (VSS Ry) kutsumana. Tapahtumassa esiteltiin erilaisia liikunnallisia harrastuksia kaikille kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille. Airsoft muodosti oman osionsa eri urheilulajien joukossa.

Yhteistyökumppanit