Kirjoittaja Aihe: Airsoft sisäpelipaikat suomessa  (Luettu 2603 kertaa)

wartarx

 • Viestejä: 1
 • Asuinpaikka: Savonlinna
Airsoft sisäpelipaikat suomessa
« : 22.02.16 - klo:19:20 »
Hei.
Mietiskelin tässä, että onko airsoft sisäpelipaikkoja paljon suomessa?
Helsingis tiiän olevan yhden ainaki, mutta entäs sit keskisuomes kute jyväskyläs?
Pirkanmaalla tai pohjois-savos?

zakkez

 • Viestejä: 23
  • Atom Airsoft Oy
 • Asuinpaikka: Tampere / Hämeenlinna
Vs: Airsoft sisäpelipaikat suomessa
« Vastaus #1 : 24.02.16 - klo:11:36 »
Lämmitettyjä ns. oikeassa käyttökunnossa olevia sisäpelipaikkoja ei pahemmin ole, mutta köytöstästä poistettuja rakkenusten runkoja löytyy useammastakin paikasta. Esim. Lahdesta (tai oikeastaan Orimattilasta) vanha tiilitehdas ja Hämeenlinnasta vanha omakotitalon runko. Pelipaikkabongaillua voi helpoiten harastaa tutkimalla yhdistysten verkkosivuja.

koma

 • Viestejä: 1
 • Asuinpaikka: Vuorela
Vs: Airsoft sisäpelipaikat suomessa
« Vastaus #2 : 26.02.16 - klo:15:51 »
Pohjois-Savossa on ainakin kaksi sisäpelipaikkaa. Kuopiosoft RY:llä Siilinjärvellä vanha käytöstä poistettu koulu joka menee purkuun ensi kuun alussa, nopeimmat kerkeää vielä viimeisille peleille tulemaan.
Iisalmen Airsoft RY:llä on vanha asevarikko ja sen lähialueet käytössään toistaiseksi.

Parhaiten löydät pelipaikat tosiaan yhdistysten sivuilta ;)

Dolnage

 • Viestejä: 8
 • Asuinpaikka: Kittilä - Tupos
Vs: Airsoft sisäpelipaikat suomessa
« Vastaus #3 : 01.03.16 - klo:13:53 »
Kemissä on vanha koulu käytössä ainakin vielä muutaman kuukauden ajan. Kohta rupiavat purkamaan, tai sitten eivät, riippuu tietty kaupungin rahatilanteesta.
Lainaus
This vest is boss

-Great qualility
-Black(I only use black camo) because I think it looks really cool I snipe)
-Looks awsome on the feild
-Can't feel any bbs when hit

SupaHessu

 • Viestejä: 1
 • Asuinpaikka: Helsinki
Vs: Airsoft sisäpelipaikat suomessa
« Vastaus #4 : 16.01.18 - klo:01:18 »
Pääkaupunkiseudulta löytyy Helsingistä Back Alley CQC http://www.backalley.fi/ , sekä Keravalta Airsoft Arena http://www.airsoft-arena.fi/arena .

Töölöstä (Helsingistä) mulla ei ole kokemusta, mutta Keravan sällit hallitsee ainakin brändäyksen kunnolla. Arena on selvästi tehty isolla rahalla pukuhuoneista lähtien. Viikonloppuisin ainakin tarjolla on tunnelmavalaistusta usvalla varustettuna. Firmakisapuolta on selkeästi myös ajateltu, sillä offarille kävellessä huomaa vuokra-asevaraston, joka on ns. massiivinen ja sisältää muutakin kuin bulkkipyssyä.
Lämmitetyt ja siistit tilat tarjoaa hyvän ympäristön syödä offarilla karkkia, sen sijaan että palelisi vesisateessa mettässä syöden samoja karkkeja.

Offarikäyttäytyminen on aika villin oloista ko. areenalla ja pelien väleissä tuntuu tuhrautuvan todella paljon aikaa odotteluun ja ihmettelyyn. Ehkä puuttuu kokemusta järjestäjiltä, jotta homma etenisi mahdollisimman jouhevasti. Tästä huolimatta Airsoft Arenan väki kertoo tarjoavansa fasiliteetit ja puitteet ja pelaajat tekevät kentällä aivan mitä haluavat.

Pääpelipäiviksi on muodostunut keskiviikko ja lauantai. Verkkosivuilla olevasta pelikalenterista voi katsella milloin pelaajat ovat aatelleet saapua paikalle. Varaukset ovat suuntaa-antavia. Sivuilla olevat pelien alkamis- ja päättymisajat ovat vain viittellisiä ja pelit pyörii jatkuvasti, joten voi tulla myöhässäkin.

Kannattaa muuten kysellä kassalla vilkkuja ja systeemeitä, joilla voi virittää pelimodeja. Esim. Jos paikalla on vain vähän väkeä ja pelataan kaikki-kaikkia-vastaan, voidaan kädessä kannettava vilkku ottaa yhteiseksi mielenkiinnon kohteeksi - asetetaan kiekko keskelle ja se kuka sen saa joutuu sitä kantamaan kunnes ottaa osuman ja kiekko jää niille sijoilleen (valo kyllä kertoo missä se menee). Kelloon aikaa 15 minuuttia ja voittaja on se kenellä se on viimisenä.