Kirjoittaja Aihe: Airedi ry hallituksen viralliset lausunnot  (Luettu 3834 kertaa)

Airedi

  • Viestejä: 114
Airedi ry hallituksen viralliset lausunnot
« : 31.08.15 - klo:12:17 »
Annoimme 25.8.2015 FB ryhmässä "Airsoft (Finland)" seuraavanlaisen lausunnon:

Airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys ry:n virallinen kannanotto keskusteluun liittyen Kotiniemenvaltion OP: Plastic Soldier: The Rise of Anarchy (18.7.2015) jälkimainingeissa heränneeseen keskusteluun:

- Emme olleet paikalla KNV:n OP: Plastic Soldier: The Rise of Anarchy (18.7. 2015)
- Kaikki tietomme perustuu luettuamme keskusteluita ja puhelinkeskusteluihin KNV:n ja Softaaja.fi omistajan Vesa Lassilan kanssa.
- Lassila on ilmaissut meille, että syytökset pelinjärjestäjien humalatilasta perustuvat ks. henkilöiden lääkitykseen. Yhdistyksemme ei voi ottaa kantaa tähän asiaan puutteellisilla tiedoilla.
- KNV:n nykyiset säännöt kuitenkin sallivat mietojen alkoholijuomien nauttimisen offgame –alueilla. Olemme tästä Lassilaa neuvoneet harkitsemaan ks. säännön muuttamista, vaikka KNV ei ole jäsenemme, emmekä me voi edes ketään määrätä.
- On valitettavaa, että KNV kokee mahdottomaksi avoimen keskustelun foorumeillaan. Viestien poistaminen ei mielestämme ole hyvä tavan mukaista.
- Lassila on meille sanonut, että kaikki epäselvyydet voi keskustella hänen kanssaan suoraan KNV:n kotisivuilta löytyvien yhteystietojen kautta. Myös Janin odottama yksityisviestiasia.
- KNV:n on toiminimi, ei rekisteröity yhdistys. Se mihin rahat heidän tapahtumissaan menevät on siis heidän asiansa, mutta tässä tapauksessa ei olisi huono peliliike julkaista jonkinlainen laskelma ja kertoa miten kertyneet varat aijotaan suunnata toiminnan kehittämiseen. Softaaja.fi ostaminen ei varmastikkaan ollut halpaa näin näppituntumalta arvioidessa.
Tähän hätään Airedi ry ei asiaan enempää puutu, mutta seuraamme tietty tilannetta.

Airedi ry hallitus
« Viimeksi muokattu: 31.08.15 - klo:12:22 kirjoittanut Airedi »

Airedi

  • Viestejä: 114
Vs: Airedi ry hallituksen viralliset lausunnot
« Vastaus #1 : 31.08.15 - klo:12:19 »
Lainaus Kotiniemenvaltion foorumeilta 30.8.
Lainaus
Provokaattorit ovat siirtyneet toisenlaiseen toimintaan eli ilkivaltaan Kotiniemen valtion pelialuetta kohtaan. Viime viikolla on mm. liimalla tuhottu S2 offarin ketjun Abloy-lukko. Maanomistajaa on asiasta tiedotettu ja hän ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin asianomistajana. Lukko ei ole KNV:n omaisuutta, kuten ei ole pelialuekaan. Maanomistaja ei todellakaan ollut asiasta hyvillään ja tulemme lisäämään pelialueen valvontaa sekä tarvittaessa muita toimenpiteitä tilanteen rauhoittamiseksi.

Lapsellista kiusantekoa, muuta en nyt viitsi sanoa.  :(
- Vesa Lassila, KNV omistaja


On aina surullista kuulla ilkivallasta missä tahansa pelialueella. Sellainen toiminta ei milloinkaan ole hyväksyttävää sen paremmin lajin harrastajien kuin ulkopuolistenkaan toimesta. Sillä ei saavuteta mitään positiivista ja se päinvastoin vain tekee hallaa koko lajille
- Airedi ry hallitus
« Viimeksi muokattu: 31.08.15 - klo:12:23 kirjoittanut Airedi »