Kirjoittaja Aihe: Airediin rekisteröityneille käyttäjille 12 % alennus kaikista viritysosista  (Luettu 2265 kertaa)

Tradesoft

  • Viestejä: 2
Moikka tuoreet Airedi-käyttäjät!

Huhtikuu on tänä vuonna varsinaista juhlan aikaa airsoftin historiassa, mitä tulisi mielestämme juhlistaa erikoiskampanjalla. Airedin uusi airsoft-portaali on viimein julkaistu ja pääsemme onneksemme myötävaikuttamaan yhteisön kehitykseen niin yrityksenä kuin yksittäisinä softaajina. Halusimme myös osallistaa teitä avajaisjuhlallisuuksiin, minkä kunniaksi tarjoamme kaikille huhtikuun aikana rekisteröityneille Airedin jäsenille 12 % alennuksen kaikista viritysosistamme. Kertakäyttöisen alennuskoodin saa Airedin sivuilta heti rekisteröitymisen jälkeen ja se tulee syöttää verkkokauppamme alennuskoodikenttään tilauksen yhteydessä.

Tulemme myös julkaisemaan muita kampanjoitamme ja keskeisiä uutisiamme täällä Airedin yhteistyökumppanit-osiossa, jotta olisitte paremmin tietoisia viimeisistä päivityksistämme. Ilmoitamme myös uusista artikkeleistamme ja muista julkaisuista Tradetech - virittäjän tietokannassa heti, kun meillä on taas tarjota hyödyllisiä ohjeita koko harrastajakunnalle.

Pysykää siis kuulolla ja käykäähän tsekkaamassa viritysosaosiomme, sillä nyt jos koskaan on oikea hetki varautua tulevan kauden viritysosahankintoihin.

Hurraahuuto Airedille ja alkavalle kaudelle 2015!

http://www.tradesoft.fi/


CrazyIvan

  • Viestejä: 3
  • Asuinpaikka: Iisalmi
Eilen rekisteröidyin tänne, enkä vieläkään ole saannut minkäänlaista vahvistusviestiä rekisteröitymisestä(enkä alennuskoodia). Onko tämä normaalia?
Roskapostin olen tarkistanut ja sähköposti oli varmasti oikein kirjoitettu.

Shipuli

  • Viestejä: 5
  • Asuinpaikka: Nummela
Tuolta löytyy foorumin toiselta palstalta se etsimäsi alennuskoodi
http://airedi.fi/lauta/index.php?topic=211.0
-Ehasa ry:n hallituksen jäsen

Tradesoft

  • Viestejä: 2
Yllä olevasta linkistä pääsee tosiaan alennuskoodien sivulle, kun on ensin kirjautunut sisään tunnuksillaan.

Ilmoittaako järjestelmä, ettei tunnusta ole olemassa vai että salasana on väärä? Mikäli tunnusta ei ole olemassa, voit yrittää luoda uuden tunnuksen. Jos ongelmat jatkuvat, kannattaa olla yhteydessä ylläpitoon: http://airedi.fi/ota-yhteytta