Yleiset
×

Error

mod_jfusion_activity: Could not connect to MySQL.

Yleiset

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Joel Sariola kävi heinäkuussa Ehasa ry "Yöpeli"-nimisessä pelissä, jota ennen oli mahdollista hieman haastatella Ehasan toimitsijoita. Aiheina Ehasa itsessään ja sen synty, pelien organisointiin liittyvät asiat sekä tulevaisuuden pelit.

Kannattaa ehdottomasti käydä heidän erilaisissa peleissään! - Joel Sariola


Muita Ehasan videoita "Ellimummo" -kanavalta

Onko mielessäsi jokin muu taho/henkilö, jota meidän tulisi haastatella?
Kerro kommenteissa tai lähetä vinkki sähköpostiin
Nykyään suomalaiset pelaajat ulkomaisissa suurpeleissä eivät ole mikään yllätys, mutta "entisaikojen" yhteiskyytejä ei enää järjestetä ja suomalaiset enää harvemmin osallistuvat ainoastaan yhdelle osapuolelle. Kuinka siis lähteä täysin uutena porukkana Ruotsin Berget 13 -peliin, kuinka hyvin ennakko-odotukset osuvat oikeaan ja mitä sellaiselta reissulta oppii? Näihin Airedin esittämiin kysymyksiin vastaa Satakuntalainen tiimi "Green One".

Kirjoittanut: Lauri "Iceman" Olkinuora

Tässä artikkelisarjassa käsitellään Iso-Britannian maavoimien varustusta aikajaksolla WW2 – nykyhetki, mikä käsittää 99 % airsoftissa mahdolliset brittivarusteet. Tässä ei käsitellä erikoisjoukkojen varustusta, jotka toki ovat usein vain muunnelmia perus-normiporan varusteista. Tämä on artikkelisarja, joka etenee aikajärjestyksessä vanhimmasta uudempaan.


Kirjoittanut: Sakari Vyyryläinen/Atom Airsoft

Perustietoa airsoft-replikoiden lähtönopeuksista ja niiden mittaukseen liittyvistä asioista.

Kirjoittanut: Markku Terä

Milsim-artikkelien kolmas osa keskittyy sotilassuunnistamiseen ja kyseisen suunnistamistavan hyödyntämiseen milsimpohjaisessa airsoftpelissä.

Kirjoittanut: Markku Terä  

Jatkamme milsimiin liittyvää artikkelisarjaa. Tällä kertaa tarkastelussa on oikeaoppinen liikkuminen maastossa.

Yhteistyökumppanit