Ratashaka
×

Error

mod_jfusion_activity: Could not connect to MySQL.


Mahtavaa alkanutta vuotta 2015!

Pieni update tähän alkuun itse blogista, tulevaisuudesta ja omasta aktiivisuudesta!

Yhteistyökuvioita on pyöritelti niin Tradesoftin, Milgearin ja muutaman muun yhteistyökumppanin kanssa! Tulossa on niin katsausta erilaisiin kuuliin, tarkkuuspiippuihin, edullisemman pään sähköpyssyihin (Specna Arms etc.) mutta näistä lisää tässä alkuvuodesta!


Itse blogini tulee siirtymään ainakin osittain tulevaisuudessa valtakunnalliselle Airedi-sivuston alle. Sivusto aukeaa 2015 kevät/kesän aikana ja siinä on mukana valtakunnallisesti valtava määrä nuorempia ja vanhempia harrastajia tuottamassa materiaalia ja sisältöä.

Tarkoituksena on luoda uusi valtakunnallinen yhteisö jossa ovat mukana niin kauppiaat, yhdistykset kuin harrastajat!

www.airedi.fi (sivusto aukeaa tänne!)

Blogi itsessään säilyy tällä nimellä, samat tekstit julkaistaan myös tänne jne. joten ei hätää! Olen siis tulevaisuudessa sisällöntuottaja isommalle yleisölle!

Julkaisutahtini on ollut valitettavasti erittäin hidasta viimeisen puolen vuoden aikana. Tämä johtuu täysin siitä että työelämä rupeaa viemään aikaa rakkaalta harrastukselta! :( Tähän yhdistettynä myös lopputyön tekeminen Turun Ammattikorkeakoulussa sekä tuleva maailmanympärysmatka (keväällä 2015) niin oma aika oikeasti rupeaa olemaan kortilla ja jostain se aika sitten on revittävä. :(

Tähän kuitenkin pyrin tekemään muutosta kaikin keinoin ja useita artikkeleita onkin valmiiksi kirjoitettu teidän iloksi!

Julkaisin pikku juttusen Mk18 9,5" kiskoista ja sen voit löytääkkin piakkoin listalta!

Hyvää talven jatkoa 2015, kesällä nähdään!

Yhteistyökumppanit