Ratashaka
×

Error

mod_jfusion_activity: Could not connect to MySQL.


Päätin tehdä pienen vertailun g&P Mk18 9,5" kiskon ja kiinalaisen valmistajan kopiokiskon välillä! Hintaeroa on huomattavasti, riippuen toki mistä kiskot hankit. Hintaeroa kuitenkin tuotteilla on huomattavastikkin mutta lopputuote on yllättävän sama, tehdäämpä pieni vertailu!


Madbullilta saisi toki vielä virallista lisensoitua versiota mutta sellaista en tähän hätään saanut hankittua! :)

Vaalea kisko on täysin uusi kisko joka tulee samalta tehtaalta kuin SHS:n osat tulevat!(pitempi tehtaan nimi plaaplaa jotain) Tämä sama valmistaja todennäköisesti tekee ison osan airsoft-valmistajien kiskoista, viimeistelyn ja laadun vaihdellessa panostusmäärän mukaan(TORNARI!)

Perinteinen DE värinen on käytetty G&P kisko joka on huomattavasti arvokkaampi kuin edellä mainittu ACM tekele. Hintaero on melkein tuplaten joten jollainkin se pitäisi perustella?


Kiinnitystarvikkeet, vain ruuvit puuttuvat.

SHS kisko toimitetaan suoraan Tokyo Marui yhteensopivalla barrel nutilla ja se sopii suurinpaanosaan markkinoiden sähköpyssyistä. G&P puolestaan on hieman vanhempi malli ja se tulee kierteistettynä sopimaan vanhempiin G&P sekä WE GBBR (systeman PTW:t myös) yms. runkoihin. Knoppitietona uudet G&P pyssyt tulevat TM normaalikierteellä.

DIY asentajat saavat tehtyä itselleen sopivan barrelnutin vanhasta TM tai vastaavan M4 osasta, viilaa vain ylimääräiset pois ja mallintaa MK18 palikkaa!

SHSGP
SHS/GP

Fyysisesti kiskoilla on todella vähän eroa. G&P painaa 330 grammaa ilman ruuveja ja SHS painaa 350 grammaa ilman ruuveja joten käytännön eroa tässäkään ei ole.

Eroja? Ei.Pieniä yksityiskohtaisia eroja löytyy mutta pitää oikeasti etsiä että ne löytää. Yllä olevista kuvista löydät yksityiskohtia:

  • runkoruuvien kierteen pituus erilainen
  • weaver kiskon laidat pyöristettyjä SHS:ss
  • 30g painoeroa
  • barrelnutit eri jaolla

Käytännössä eroja siis ei ole, paino on samat, ruuvit on samat, pinnoite on sama joten miksi maksaa tuplahinta samasta tuotteesta?

SHS:n tuotteessa on jopa parempi viimeistely kuin G&P:ssä.

Toivottavasti tämä avasi vähän taas näkökulmaasi että tuotteet kehittyy ja aina se kallein ei ole parasta. Toki ottaisin Madbullin kiskon ennen näitä kumpaakin mutta nyt on näin!

Kiitos ja kumarrus!

Merkintöjä vielä tähän loppuun

Alla vielä kaikki artikkelia varten otetut kuvat

 

Yhteistyökumppanit