Airedi ry kannatusmerkit
×

Error

mod_jfusion_activity: Could not connect to MySQL.

Koska yhdistyksemme varsinaisia jäseniä voivat olla vain yhdistykset ja yritykset, loimme kannatusjäsenyyden. Kannattajajäsen voi olla kuka tahansa ja se osoitetaan yksinkertaisesti hankkimalla ja pitämällä Airedi ry virallista kannatusmerkkiä "A":ta . Kannattajajäsenellä ei valitettavasti ole mitään erityisoikeuksia, mutta lähettämällä viestiä foorumille tai sähköpostiimme  saat varmasti äänesi kuuluviin!


Kuvassa hihassa Airedi ry kannatusmerkki "A" ja repussa "Airedi Crew" tunnusmerkki.

Lisäksi loimme Airedi crew -merkin*, jolla projektissamme mukana olevat ihmiset voi tunnistaa kentällä ja tulla rohkeasti juttelemaan kanssamme pari sanaa!


Airedi Crew -merkki. Tulkaa vain rohkeasti juttelemaan, jos näette tämmöisen!


Kokovertailu. A-merkki 70mm, Airedi Crew 50mmx90mm.

Airedi ry kannatusmerkkiä myydään 5€ hintaan/kappale, joka sisältää toimituskustannukset Suomen sisällä.

Kannattajamerkin tuloilla pidämme yllä Airedi.fi tietopankki -sivustoamme, foorumia sekä Airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys ry toimintaa. Tarkoituksemme on lisäksi kerätä vuonna 2015 pieni omavaraisuus, jotta voimme aloittaa erilaisia projekteja (hankintoja/tapahtumaosallistumisia) ilman tarvetta lisärahoitukselle. Kannatuksenne on meille tärkeää!

Tilaamisohjeet:

Kannatusmerkkejä voi ostaa mahdollisuuksien mukaan naamatusten Airedi.fi toimihenkilöiltä, jos heillä on niitä mukanaan. He kyllä mainitsevat asiasta pelien alkubriiffissä/etukäteen pelin foorumilla tms.

TAI

Lähettämällä sähköpostia  seuraavilla tiedoilla:
Oma nimi
Osoite
Haluttu lukumäärä merkkejä

Lähetämme vastausviestinä maksuohjeet. Lähetämme merkin mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun rahat ovat ilmestyneet tilillemme.

Kiittäen tuestanne,
Airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys ry aktiivit*(Airedi Crew merkin hinta on 3€, mutta se on vain Airedin työryhmissä/hallituksessa mukana oleville/olleille. Hinta kattaa juuri merkin teetättämis- ja postituskulut)


Yhteistyökumppanit